Моi мрii

Галина Чехута
Мої мрії

Лікує, кажуть, час пекельні рани
І шрами заживляє у душі.
Так хочеться почути тиші гами,
Забути дні, проведені в журбі.

Поїхати б туди, де синє море,
Де  білі чайки, парус вдалині,
Вслухатися в ритмічне хвилі форте,
Сховавши всі тривоги в глибині.

Читати книги, дихати весною,
Ловити краплі теплого дощу,
Дивитись, як прибій встає горою,
Могутність демонструючи морську.

О, милі мрії! Як затишно з вами!
Я відчуваю, як втихає біль,
Як гояться мої душевні шрами,
Вбираючи уявний моря штиль…