Алiшер Кийом. Рубоi 959

Алишер Киямов
Рубої 959

Кийом, не від Ван Гога слуху чи ця ляпас-заваруха:
З метою слуху запуск свого відрізаного вуха?
Целану був гавкіт лепри для Ван Гога вуха метою слуху.
Хаййом, у Вас була б для Ван Гога вуха метою слуху муха?