твiй шлях

Ярослав Мельник 9
 Твій шлях завжди правильний 
- не сумнівайся
Життєві складнощі, не встиг,не зрозумів, зайнявся іншою справою, такою як усі, не стоїш в черзі з тими усіма, не радієш з усіма  - твій шлях !
..твій шлях завжди правильний !
І не потрібно ніяких правил аби  бути правильним. Дійсно, не потрібно стояти в черзі за правилами.
Ти вже відстояв, до свого народження. Все склалось  - ти унікальний,неповторний, вишуканий - єдиний -  перший!
Не сумнівайся, ти - це твій шлях!
Правила у черзі - схожі одне на одного,вони для однотипного мислення,вони - без унікальні. Не сумнівайся, вони для черги, споживачів.
Живи без черги. Черга у сучасному світі - найважчий "гріх" - марнотратство.  Вбити себе чергою - вбити світ у собі, свою унікальність, неповторність. Бо чому ти маєш стояти в черзі, коли тобі не однотипні ,  не такі як для усіх правила непотрібні ? У тебе вони свої.
Створюєш кохання - ти, породжуєш відносини - ти,  вирішуєш коли тобі продовжити твій рід - знову ж таки саме ти. Значить, твій шлях завжди правильний - не сумнівайся. Інакше тебе у цих благах не було б.
Помилки, спотикання, негаразди - це частина твого шляху, які відбулись за твоїми правилами.
 А що ти знаєш про власні правила, окрім мрій,бажань, амбіцій? Це не тільки прагнення, і те, що тебе веде, плюсує, але й те,що тебе відводить, випробує, зупиняє, та навіть висміює,засмучує, прирікає. Такі правила. І за ними в черзі ти не стоїш.
Ти стоїш за колективним. Але ти не колектив.  Не втрачай час на колективне  зайвий раз.
А якщо тільки спитати?
Пам'ятай: "доятмз,кому тільки спитати у черзі - в аду окремий казан" . Будь собою, але таки "питай,щоб не блудити".
Твій шлях завжди правильний, - не сумнівайся.
Твій шлях - стержень, стратегія, тактика. Обірвана, перевана, спустошена, наповнена,,без черги - все це вона - дорога, карта. Накреслена тобою, усвідомлена тобою, сприйнята чи відкинута тобою.
Уникай черг - йди за своїми правилами.
Твій шлях - твої правила, твій старт та твій фініш.
Саме сьогодні недоречні черги, саме сьогодні ти відкритий та поза системою, саме сьогодні система вбиває,замінюючи твої правмла на правила черги.
Правила черги - одні, ніби стійкі, але будь готовий до того,що віконце усчеизв може зачинитись на обідню перерву, може відкритись нова черга, можуть провести людей без черги, може бути конфлікту черзі. Скажи, то кому твоє життя належить у черзі? 
Хіба такий твій шлях? Він дійсно правильний ?
Твій шлях буде правильним за твоїми правилами. Не сумнівайся...
(с)