Пошук правди

Ярослав Мельник 9
Правда полягає в тому,що ми сказали "правда".
Правда?
Прав. Да, ти прав. Саме так,у вірі, у довірі до того,що ти хочеш почути та побачити, народжується те магічне слово.
Не більше чим психологічний трюк обернений в твій внутрішній світ, твої звички, уподобання, освіченість,навики,власне - у твій комфорт.
Не комфортність потребує аналізу, розвідок,доказів. Потребує пошуку правди.
Складається враження, що ми шукаємо правду лише тоді,коли ми щось не знаємо, чи комусь не довіряємо.
Складається враження, що ми так все знаємо, впевнені, але все таки шукаємо правду.
Враження не складається від життя загалом. На нього не має подекуди коли подивитись у реверсі. А ти говориш правда.. 
Прав, да?     ....