Блюз Вовчих Iкл

Юджин Папуша
Gary Moore - Still Got The Blues
https://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw

                …коханій вовчиці Ксенії…

Була не раз тяжка пора...
Так Доля вдаль мене вела…
Але я йшов, зчепивши зуби…
Хай Пустинь Душ лизала губи -

я не здавався попри всюди!

Я, ікла  шкіривши свої,
кістки згриз чорної туги…
І потім тужно я не раз,
слав у пітьму свій вовчий глас,

чудовий мій магічний Спас!

Так вижив я в підсудний час,
щоб стежка вдвох з’єднала нас,
щоби почути вовчий блюз
з твоїх коханих вовчих вуст,

щоб освятився наш союз …

Так був прекрасний наш оскал,
що щезли біди на загал,
лишивши нам: Чарівний Ліс,
вовчат в норі - кохання зміст...

І головне – любов без сліз!

Хай чує світ, як тет-а-тет,
співає вовчий наш дует,
коли у лісі знов і знов
удвох ми славимо  любов -

єдину справжню з усіх мов!