Zeg me, lieve wind - Расскажи мне милый ветер

Егор Рыбаков
Zeg me, lieve wind.,
Waar is mijn favoriet nu?
Te midden van de menigte viel haar op.,
Hier is het, het meisje is schattig.

Het vliegtuig rent naar het Oosten.,
Direct naar de fluwelen zon,
De rest wordt-een frisse adem,
De wind fluistert door het raam.

Zee onmiddellijk zachtjes kussen,
Was alle wrok en angst weg.,
Je bent tenslotte jaloers op me.,
Het brengt mist en smog naar me toe.

De zon verwarmt je lichaam,
Zal zacht bronzen kleur liggen,
De wind zal je timide blazen,
Breng me een koraal om me te herinneren.

Je sluit je zwarte ogen bij zonsondergang.,
Kun je even aan me denken?
Op mijn wang rol je per ongeluk een traan naar beneden,
Als kind geloof ik in het lot.

Расскажи мне милый ветер

Расскажи мне милый ветер,
Где сейчас моя любимая?
Средь толпы ее заметил,
Вот она — девочка родимая.

В самолете мчится на восток,
Сразу к бархатному солнцу,
Отдых будет — свежести глоток,
Ветер шепчет сквозь оконце.

Море сразу нежно поцелует,
Смоет все обиды и тревоги,
Ведь оно тебя ко мне ревнует,
Навевает на меня туман и смоги.

Солнце сильно греет твоё тело,
Ляжет мягко бронзовый загар,
Ветер будет обдувать тебя несмело,
Привези, прошу, на память мне коралл.