Op zoek naar warmte - В поисках тепла

Егор Рыбаков
(van het gezicht van een vrouw)

Lieve wind neem me met je mee,
Weg van een wereld vol leugens en vleierij,
Ik wil zo graag anders zijn.,
En dat er niemand in de buurt is in de 300 kilometer.

Breng mijn jeugd terug, die plotseling vertrok,
Geef affectie en liefde,
Niet weten warmte-vrij hard,
Om alle vroegere hulp terug te geven.

En alleen de ogen zullen zeggen-Ik ben een kind,
Dromen om het verleden te vergeten,
En mijn leven wordt betast als een poesje,
En alleen hoop in mijn ziel leeft.

De hoop op betoverende liefde en moeder,
Wie zal liefhebben, zal zichzelf niet loslaten,
En geluk zijn de enige gevoelens,
En vanaf nu ben ik haar favoriete kind.

В поисках тепла

(от женского лица)

Милый ветер забери меня с собою,
Прочь от мира полным лжи и лести,
Я так трепетно мечтаю быть другою,
И чтоб вокруг никого км за двести.

Верните мое детство, что вдруг ушло,
Подарите ласку и нежную любовь,
Не знать тепла- довольно тяжело,
Вернуть все былое помогите вновь.

И лишь глаза расскажут- я ребенок,
Мечтающий забыть прошлое свое,
И жизнь моя потрепала как котенка,
И лишь надежда в душе моей живет.

Надежда о чарующей любви и маме,
Которая полюбит, не отпустит от себя,
И счастьем лишь эти чувства наполняют,
И с этих пор буду любимое я её дитя.