We zijn zo gelukkig en vrij

Егор Рыбаков
Je kust… en je hart breekt uit je borst,
Uw zachte omhelzing, zal niet ruilen voor iets,
We hebben zo ' n kostbaar geluk voor ons.,
Ik werd zo ' n familie en een goede godheid.

We vliegen met je door de wind en blauwe wolken,
Waar de rode zon de dageraad ontmoet,
We zullen alleen de zachte en zachte zonsondergang kalmeren.,
Ik geniet van je als een charmante zomer.

Vertrek als duiven, die geen obstakels kennen,
En geniet van de passie, gelukzaligheid en vertrouwen,
En dit is de charme van liefde je kent alleen de hemel,
Jij en ik zijn zo gelukkig en vrij.

Мы с тобою такие счастливые и свободные

Ты целуешь… и сердце вырывается из груди,
Твои нежные объятия не променяю ни на что,
Нас ждет столь драгоценное счастье впереди,
Стала мне столь родным и милым божеством.

Летим с тобою сквозь ветер и сизые облака,
Туда, где алое солнце встречается с рассветом,
Нас успокоит лишь нежность и ласковый закат,
Я тобою наслаждаюсь, как чарующим летом.

Взлетаем, будто голуби, не знающие преград,
И наслаждаемся страстью, негой и доверием,
И это очарование любви знают лишь небеса,
Мы с тобою такие счастливые и свободные.