Не кiнець!

Людмила Дзвонок
      Присвята А.П.Лисенко

Минає все... Й життя земне...
Відходять в вічність рідні люди,
Та дітям Божим гарно буде,
Куди їх душу віднесе!

Пішов у вічність слуга Божий,
І він же татко, чоловік,
В людських серцях він, ні, не зник,
На Спаса він хотів буть схожим!

На Господа завжди рівнявся -
Любив людей, свою сім'ю,
І церкву, як свою рідню,
У вічність він тепер подався!..

Тепер він там, серед святих,
В житті небеснім, незрівнянім,
Прийшов не першим, не останнім...
Плач тут за ним іще не втих!

- О Отче наш, торкнись сердець
Родини, церкви, усіх друзів,
З ким зустрічався у окрузі,
Хай зникне біль, бо ж не кінець!..
                10.04.2024