Омар Хайам 19. Я тоскую, грущу

Игорь К Бойков
19.Я тоскую, грущу, не скрывая досад,
Что весна моей жизни прошла невпопад!
Словно птичка, рулады пропев, упорхнула,
Жаль уже никогда не вернётся назад.

19.Афс;с, ки номаи ;авон; тай шуд,
В-он тозаба;ори зиндагон; дай шуд!
Он мур;и тараб, ки номи ; буд шабоб,
Афс;с, надонам, ки кай омад, кай шуд?