***

Лейля Рахман-Равилова
Ак м;гезле Ш;р;ле.
;ыр (песня)
1. ;лл; каян килеп чыкты
Н;селд; бер м;гезле.
М;гезе булсын иде ул
Мен; безнеке т;сле.

Кушымта:
Ак м;гезле Ш;р;ле,
Син ;зе;не к;р ;ле
Охшамагансы; безг;,
К;ренм; к;зебезг;.

2. Юк шул инде, туган мен;
Ак м;гезле Ш;р;ле.
Моны; ише куркынычны
Безне; к;рг;н юк ;ле.
Кушымта. Шул ук.

3. Кара безг;-нинди матур,
Сине; изге т;гел без.
К;кре ген;, соры т;сле
Ма;гайда безне; м;гез.
Кушымта шул ук.