Sentient monster Bathyphysa conifera sapiens

Макс Опфер
 
Летающий разумный спагетти-монстр (Bathyphysa conifera sapiens) неизвестного вида был только что обнаружен на Острове Пасхи. Спагетти-монстры, как и тихоходки, могут жить в космосе и заселять другие планеты. Им не нужны космические корабли. Они перемещаются на астероидах и кометах в состоянии капсулированного анабиоза. Этот вид может жить вечно. Спагетти-монстры легко осваивают инопланетные культуры и могут влиять на развитие цивилизаций. Рукопись Войнича была написана при их содействии. Также они создали множество древних мегалитов. Они способны использовать тёмную энергию для производства огромных конструкций, расположенных вблизи земного ядра. Основным видом их искусства является панпсихореализм. Угрозы для человечества они не представляют. Наоборот, они страхуют нас от самоуничтожения.

A flying sentient spaghetti monster (Bathyphysa conifera sapiens) of an unknown species has just been discovered on Easter Island. Spaghetti monsters, like tardigrades, can live in space and inhabit other planets. They don't need spaceships. They travel on asteroids and comets in a state of encapsulated suspended animation. This species can live forever. Spaghetti monsters easily invade alien cultures and can influence the development of civilizations. The Voynich manuscript was written with their assistance. They also created many ancient megaliths. They are capable of using dark energy to produce huge structures located near the earth's core. The main type of their art is panpsychorealism. They do not pose a threat to humanity. On the contrary, they insure us against self-destruction.


Sources: Planet Today and feeria.de, 12.04.2026