Нiбыта замёр малады красавiк...

Юрий Боровицкий
***
Нібыта замёр малады красавік.
Бялеюць халодныя дугі:
Квітнець алыча пачынае. І знік
За хмарамі недзе вясны маладзік.
Збіраецца дожджык. І пугі
Бярозак калышуцца ветрам, блішчаць
Пяшчотаю светла-зялёнай.
І хутка, як вецер, хвіліны ляцяць
Пары не маёй улюбёнай.

12. 04. 2024 г.