Loneliness

Вячеслав Сандерс
[Verse 1]
I'm only one,
And  look into the darkness.
My heart - a stone.
No fate in me and very godless .
  I'm deeper fake
And dying with life of loveless.
I'm a renegade.
My purposes only sadness.

[Chorus]
Look in to my eyes,
Look in to my heart,
Don't allow any  lies.
And some kind of sacrifice,
Escape is not a try,
Loneliness my crime.

[Verse 2]
  But life can sparkle,
In the thunderous, wild abyss.
And will call me
To holy rebirth from torment.
  I will rise up
Between the black night of darkness.
And I will soar
Like an angel in heavenly bliss.


[Verse 1]
   Я лишь один,
Я  взгляд из темноты.
И сердце каменеет
Без судьбы и бога.
   За фальшь свою
Умру я без любви.
Отступникам -
Печали лишь дорога.

 [Chorus]
Посмотри в глаза,
Открой своё мне сердце
И совсем  не надо больше лгать.
Не нужны мне жертвы
И попытки к бегству
Одиночество  не может всё прощать

 [Verse 2]

 И жизнь сверкнёт,
Увязнув в бездне прочно.
Мне разрешит
Родиться вновь досрочно.
Воспряну я
Над мраком чёрной ночи,
И воспарю
Как ангел непорочный.
 
©sanderssss 2024

Песню в английском варианте можно послушать здесь https://vk.com/audio38163963_456239101_a4350fb8e0f83f58d3