Алiшер Кийом. Рубоi 974

Алишер Киямов
Рубої 974

Кийом, а от хатинка б стояла на курячих ніжках Буша?
Хаййом, такій хатинці-хмарочосі здивувався навіть Хрюша.
Кийом, а на курячих ніжках Буша більше хатинка, ніж Пуруша?
Хаййом, настільки, що Флягіна топити б не просила у Лєскова Груша!