Без сумнiву

Людмила Дзвонок
Я дякую і буду дякувати знову
Свого Творця, свого Отця, Спасителя,
Що  на землі під Божим я покровом,
Навчаюся у кращого  я Вчителя!

Я дякую, що можу розуміти
Святе Писання, розум мій Христовий,
Ніхто мене не може розлучити
Із Господом, Він мислення дав нове!

Живу я вірою, дивлюся вірою,
Кажу у дусі всі Слова Господні,
Наповнена достатньо віри мірою -
Ось тому в позитиві я сьогодні!

Без сумніву я в Господі своєму,
Його слова усі ісповідаю,
Володар Він в усім житті моєму,
Його люблю і Він мене, я знаю!
                14.04.2024