Сенс весни

Любовь Иващенко-Сизых
Сад чарівний, Україна...

Квітень ллє у келих долі

Сонця сяєво невпинно,

Мрії гріє у стодолі.


-Майбуття - віщує - стріти

Тре" з любов"ю серцем рвійним!

Мерехтять квітки на вітах -

Світлі посестри надії.



 Фото А. Лавриненко