Тунель

Дима Кравченко
Я вірю в Божу праведність.
Ісус був людиною.
Який не скоїв
Жодного греху.

Його обожествіли.
Я пройду через той тунель.
І ви підтеретеся цим Євангелієм.
Це едине що вам залишиться.