Арым бар

Али Джалилов
Алты санын аман туруп, не арын бар?
Эртен эле комурго айланчу бир жанын бар
Адамдыкты танчу кунго келдикпи биз?
Журокторду ээледиби мал-жаныбар?

Несин айтам, озумдо куноо толтура
Бек кучактап ийнимде шайтан олтурат
Уч уктасам, тушко кирбес жоруктарды,
Болбойт деген нерселерди болтурат.

16.03.2024