Тупсуз ойлор

Али Джалилов
Жети айда жети асман куладыбы?
Таштап тизген пай дубалым урадыбы?
Бакыт туюп рахаттанган тынч жашоом
Сапар тартып, мага колун булгадыбы?

Мен тушунбойм, бакыт кантип куралат,
Адам кантип коздун напсин тыя алат?
Мен тушунбойм, суйуу кантип сакталат,
Ак убада канткенде толук акталат?

15.04.2024