Удвох

Александр Ноцкий
Не хочу ніц. З тобою тільки б бути.
Життя - то мить ілюзії, й, відтак,
навіщо мі дурниць щоденних пути
і мрій пустих невимовний бардак?..

Чуже проміння світить, та не гріє.
А тут, на третій, щирість - то є лік
для тих, хто лицемірити не вміє
і п;є обман увесь свій дивний вік.

А в мене - ти. І я з тобою поруч.
І світ цілий нас ніжно обійма.
І ми йдемо удвох тихенько вгору,
де є любов, якої тут нема…