Не кожен

Галина Чехута
Господь не кожному дав шанс
У світі бачити прекрасне,
Любити небо навіть хмарне,
Дощі і вранішній туман.

Не кожен може в час лихий
В душі не втратити гуманність,
Сприймати вдумливо реальність,
Життя людського плинний вир.

Не кожен може в мить тяжку,
Зібравши всю наявну силу,
В душі почути ноти бризу,
Натхнення ауру п’янку…

Не кожен може сміло йти
Назустріч викликам і смерті,
Любов не втратити у серці,
Коли навколо зграя вбивць.

Знайти у росах діамант,
Красу блакиті у калюжах,
Відчути лагідність грудях –
Не кожен має цей талант…