Дождиk APR. 24

Вальдемар Керенский
 Открыд всё фортачки
в Помещение

 Опосля дождя
Воздух чист
  by air

 Dropped ground down
 the very first
  of heavy drops
to hit the dusty surface   [ sэ: fis ]
 Ни - иначе  !

  Счастье - завсегда
обходит Ъ  ,
  Anna                .