Война за мир

Юрий Чередниченко
Покончив
       с
       беспросветным
                глобализмом,
С двойной
        моралью
              совести
                больной,
Теперь
     с
     осточертелым
                пацифизмом
Как
  бы
   за
    мир
      сражаемся
              войной.
Нас
  вырастил
         полковник
                без
                изъянов.
Придется
       за
        порок
            повоевать:
Без
  драки
      скучно
           киснуть
                россиянам -
Сил
  богатырских
            некуда
                девать.
На
небе
    места
        больше
             нет
               зарницам -
Решила
     Русь
        укропов
              извести.
А
 Украина
       к
       западным
              границам
Бандеровцев
          стремится
                отвести.
Прославился
          манерой
                дзюдоистской
Глава
    штабного
           круглого
                стола:
Символикой
         признали
                экстремисткой
Флаг
   Раши
      и
      двуглавого
               орла.
Казалось
       бы -
        при
          чем
            тут
              Евросуд
И
 государства
           варварские
                нравы?
Но
граждане
        ответственность
                несут
За
гнусную
       политику
              державы.
Картину
      маслом
           кровью
                намалюем,
Со
дна
   души
      подняв
           гнилую
                взвесь...
Пусть
    мы
     сегодня
           бешено
                воюем,
Нам
  нужен
      мир.
        И
        лучше,
            если
               б
               весь.