ФОТО

Олег Мингалев
фото лиш погляд один
в небі чимало води
блискіт асфальту як скло
від ліхтарів віддзеркалює тло
ось я крокую як знак
блискавок-поразок
чи відчайдух-перемог
мозока відпираю замок
очі відкриті і дихаю ширше
птахом злітаю хвилею вирушив
фото лиш погляд один
що новий день народив

11.04.24