Писатель

Николай Капканников
How long have I been looking for myself,
И я решил, что искренний порыв души.

The choice fell on the profession of a writer,
Литературу и статьи в журнал пиши.

Texts will teach me to write correctly,
И слагать мысли на красноречивый лад.

And the video shoot is very professional,
Клепая отрывки , взяв интервью у ребят.

Literacy is taught at the university,
Я проявлю себя в студенческой красе.

They will tell us the story of journalism,
На память информацию возьму себе.

I will communicate in society as an intellectual,
Рассказывать в каком театре я был.

And people will ask, very interesting?
И я скажу, что вдохновение в душе зажег.

I'm not only a writer, I'm a poet at heart,
И любая случайность мне в этом подмога.

I write lines of past years in a journal,
И людям интересно, в писатели мне дорога!