Тодi запiзно буде Вйо!

Любовь Переверзева 3
Торік дощі лили́ мов з прірви.
А нині йде, мабу́ть, жара.
Війна ж лютує, втім щосили
З'їдаючи людські життя.

Вона мов пекла темні сили
Вчепилась в села і міста.
Руйнує тіло України
Мов невмирущий сатана.

Заснула світова спільно́та...
Чекає, спля́чи, казна-що!
Коли ж й до них уткне голо́та
Тоді запізно буде "Вйо"!