З рання...

Любовь Переверзева 3
З рання вже просинається природа.
Поодиноко чутно пта́шок голоси.
Світає стримано в ході зі сходу,
Розбуркуючи в темряві ранкові сни.

Цей час для кожного куточку Світу
Чарівна казочка та Вишня благодать!
Краса і хід божественного сліду.
Довіра божого натхнення — сотворя́ть.

І пишуться людьми вірші, картини
Які мов сам Господь теж Світ творя́ть —
Досвітні сутінки та сонця дни́ни,
І зорі що в ночі сузір'ями блища́ть.

То ж знову просинається природа.
Стрічає сонечко зі сходу кожен день.
І в'є надію на любов Господню
Усім хто щиро вірить в неї без уче́нь.