першая думка, перший крок

Светлана Назаренко 3
З першою річницею відкриття  благотворительного фонду.



Є першая думка,  перший є крок,
Перша річниця і новий виток.
Нові можливості,  нові  діла,
Мрії летіли, немов та стріла.

Божа рука хай над фондом буде,
Тільки Господь Сам керує, веде.
Сили, натхнення, віри, надії,
Лиш на добро спрямовані  дії.

Благословіння і охорони,
Для Бога плодів значниї  грони.
Друзів підтримки завжди на шляху,
Летіти за обрій, майже птаху.

18.04.2024 р.