Прив тання з святом Пасхи!

Лолита Литвиненко
Христос Воскрес! Із Святом хочу привітати
Вас, любі хлопчики-Ви ж-Лицарі мої
Й знов будете мене Ви надихати,
Як навесні нас надихають солов'ї.

Без Ваших підбадьорювань, несила,
Часом, мені уранці, навіть встать,
Моє натхнення -Ви-та мої крила,
Без Вас же, любі, я-Безкрилий птах.

Ви-Едуард, Віталіку та Вітик,-
Я дуже часто згадую про Вас.
Я знаю, будете за мене Ви радіти,
Коли в запливах я знаходжусь довгий час.

Віталіку, а Ваша термокружка
Тримає довго мій гарячим чай.
І подумки Вам дякую я, друже,
Й удача Вас не покида нехай.

Вам, Едуарде, дякую, бо віру
У свої сили Ви мені надаєте.
І я по-особливому радію,
Коли у мене знов Виходить Все,

Що я задумала, знов здійснюється.Й Вітик
Часом мені напише комплімент.
І знову починаю я радіти,
Забувши прикрий у житті момент.

Ви ж-такі сильні духом та сміливі,
Хай наш Господь вас трьох благословить,
Моїх натхненників, завжди дає вам сили,
Щоб свої мрії ви змогли здійснить.

Христос Воскрес! Нас всіх дива чекають!
Вам свят чудових всім, Натхненники мої-
Нехай дружини палко вас кохають
Та буде мир і лад у вас в сім'ї.

Здоров'я вам тілесного бажаю,
Бо у здоровім тілі дух міцний.
Й вас подумки усіх я обнімаю
Й щасливих днів бажаю весняних!!!

Й надіюся зустрітись з вами скоро
У цьому році. Хай здійсниться мрія ця.
А головне, щоб в вас усіх збулося,
Що ви задумали й було легким життя.

У час наш нелегкий та нестабільний
Бажаю я вам ваших рідних не губить.
Й ні з ким не лаятися, хлопці, й необмінно
До миру в Україні всім дожить. ;