Довол так часто бува

Алексей Олекс
Доволі так часто буває,
що двоє чекають на щастя,
Зустрінуться, душа відчуває,
минеться погоди ненастя.
Розквітнуть духмяні каштани,
привітні музики - цикади,
Вечірні алеї, співочі фонтани,
Шляхи до сердець - серенади.