Коли настане мирний час

Геннадий Сивак
Коли  настане мирний  час?
В напрузі Білий Світ,
Коли ж  Господь врятує нас,
Це не обставин збіг…

Вже не об'єднує біда
Як  бачите,  на жаль,
Занадто впертість що тверда,
Породжує печаль…

Над нами небо і Господь,
Тримається життя,
Тільки людина, не підводь,
Одержиш майбуття.

Повсюди помста й боротьба,
До чого так дійдем,
Усім політикам  ганьба,
Планету доведем…

Вже двадцять перший вік,
Скажу вам без прикрас,
Багато вбитих і калік,
Й  нервових водночас…

Тепер до висновку прийти,
Давно прийшла пора,
Скоріше   вихід  всім знайти,
Всіх умовляє  дітвора.

В  народів Пасха, йде весна,
Пора її Свята,
Коли  закінчиться  війна,
Та  здійсниться мета.


Автор  Геннадій  Сівак.
19  квітня  2024 року.