***

Лариса Кравец
Ми всі народилися після війни,
Про неї казали батьки та діди.
Зітхали і тихо котилась сльоза,
У тузі за тих,кто загинув  в боях.
Казали батьки,що щасливими ми
Жить будемв своїй  українській землі.
Без горя,без війн,наче в райськім гаю,
В любимім своїм колисковім краю.
Та ті,що стояли пліч-о-пліч в війні,
Ті душу свою продали сатані.
І сиплять ракети на голови нам,
Таке і не снилось батькам та дідам...