Гафар хьана

Сельмина Курабекова
Группа Кристалл дуэт
ГАФАР ХЬАНА


*Заз вилерай акурбур нурар хьана,
Вун рик1 алай, зи рик1 алай яр хьана,
Ван хьайила, вун зи патав атана,
Заз авайди са вун я и дуьньяда
ПРИПЕВ
*Чубарукар цаварай рахада, рахада,
Зи к1аниди завай вучиз яргъа я, яргъа я,
Зи муьгьуьббат гьулелай дерин я, дерин я,
К1ан я вун заз!


Вун гьи ч1алал рахазват1а, т1вар кьуна,
Гьинай жагъурна ширин гафар вуна,
Чубарукривайни за хабар кьуна,
Гьич садазни ван тахьай гафар хьана.
              Селминат Курабекова

Песня в ютубе
Гр.КРИСТАЛЛ ГАФАР ХЬАНА