Зи к1анидаз

Сельмина Курабекова
ЗИ  К1АНИДАЗ
********
Зи к1анидаз зи ван жедат1а.
Зи фикирар вакай дерин я,
Заз чидачир ик1 к1ан жедат1а,
Вун такур югъ вуч серин я.
*********
Зи рик1е вун , са  вун ава яр,
Муьгьуьббатдикай я зи гафар,
Эхир авач адаз рик1ера,
Вуна гайи къизилгуьлера.
*****
Вуч тир дамах вун авачирт1а?
Вун авай сад я  и дуьньяда,
Са вун я зи  авай фикирда,
Виридакай за ви гъил кьада!
******
Зи рик1е вун , са  вун ава яр,
Муьгьуьббатдикай я зи гафар,
Эхир авач  адаз рик1ера,
Вуна гайи  къизилгуьлера.
*******
     Селминат Курабекова


Песня в ютубе, группа КРИСТАЛЛ исполняет ЛАТИФА АЙБЕТОВА