из за гори из за крутои

Матрёна Донченко -Дидок
Із за гори, із за крутої.
Буйний вітер туман розганяє.
Там стоїть у долині хатина,
 В ній музика грає.

Грає, грає там музика,
Тільки чомусь сумно грає.
Може хлопець чорнобривий
На кохану там чекає.

Щось не йде до нього мила ,
Чи з дороги збилась.
А чи може вже другого
Хлопця полюбила.

Що ж ти хлопче чорнобровий
Сидиш сидьма в хаті.
Може підеш свою милу
Сам її шукати.

Якщо любиш , то знайдеш.
Й  приведеш до хати.
Тоді не прийдеться тобі
На неї чекати.

20.04.2024