Це все ще помилка, не доля

Дарья Тимошенко
Це все ще помилка, не доля,
Але, звичайно, немала.
Тому для змін потрібна воля.
Я довгий час як тінь жила.

Була зациклена, незряча,
Чогось чекала кожен раз,
А повз пройшли любов та вдача,
З'явилась порція образ.

Де ж взяти впевненість та силу?
Як подалати темний стан?
Душі нелегко, складно тілу,
Але ж я мушу скласти план.

І щоб ніщо не заважало,
Я відновлю орієнтир -
Коли із серця вирву жало,
Тоді й настане лад і мир.