П. А. Родимов, Ручей сборник Природа ENGL

Дмитрий Бек-Лемешев
A drift has blocked the low ground,
With warmth the road sheds greater roar,
Hares' footprints in the snow abound,
The spring is knocking at the door,

Acloud a hawk is like a kite,               
Birds are all busy singing, chatting.
Fields change by bit their former sight,
More naked downhills are getting,

Just out of the fallen crust,
With moisture of its purest water
And spring young passion, getting hotter,
The bridge brook starts its game at last.


О Р И Г И Н А Л


Лощину завалил сугроб,
В снегу следов от зайцев много.
С теплынью ухнула дорога,
Весна стучится у ворот,

И ястреб в облаке летит,
У птиц же щебеты и звоны.
Меняет поле прежний вид,
Заметно обнажились склоны,

И влагой чистою своей,
Пробившийся в осевшем насте,
У моста заиграл ручей
Весенней молодою страстью.


3.0