печ рэч

Володя Жигадло
Мова! Родная!!!Так, так!
Адбылося, адгукнулася
ў сэрцы. Радуйся, дзівак!
Нешта да цябе звярнулася.
Але час ужо на печ
лезці. Іншае ўсё з печы.
Печ у хаце гэта рэч!
Косці грэй свае, старэчы.