Алiшер Кийом. Рубоi 1020

Алишер Киямов
Рубої 1020
 
"Від любові до тебе я стала агава ...", Хаййом?
Івану Голлю Клер Голль як Адаму Хавва, а, Кийом?
Клер Голль ставиться в провину Целана над собою розправа, Хаййом.
Не в «Чорному молоці» Івана Паулю була розтрава, а Кийом?