про залiзку та порозумiння

Цветков Александр
Тіні - іншомовні,
Хоч би і покревні,
І діла гріховні
Шиють не у шевні.

Звада мимоволі.
Серце мов залізко.
Гріється поволі,
Холодає різко.

Місячна рогуля
Світиться срібляста.
Слово, наче куля,
Свистоне і баста.

Зик несамовитий -
Крига у каміні.
Більше всього в світі
Непорозуміння.