Пять чувств

Татьяна Лев
Теперь мои пять чувств собирают в одно значение
разность действий,
моменты присутствия,
наче лілея збирає все разом у глибині,
так у мені
темне й палаюче,
сяюче,
то є тиша,
і то є рух,
то є форми ,
що виринають навкруг,
и становятся ритмом,
тонким,
гулким,
он пульсирует,
он танцует
кристальным рисунком.

Пока я в сфере своих пяти чувств,
они посылают мне спираль звуков и тишины,
всі форми і кольори,
бери,
твори
павутиння мого життя,
Та, що, глибоко у мені,
дні плете мої,
із невідомості,
небуття.
Возникает рисунок
тонкий,
по нитям,
сплетениям,
из ничего - ритм,
который танцует,
парит,
летит,
как потоки,
огни,
вовне и внутри…
але не належить мені.

12.34
13.03.23
©Татьяна Лев