Повернули любов не одразу. Сумнiвались

Миклош Форма
Повернули любов не одразу.
Сумнівались, чи варто – вдвох.
Пригадали старі образи.
Помолились. Що скаже бог.

Пригадали хороші миті.
І хороше було колись.
Вже сплатили розлуки мито,
що тяжить – молись, не молись.

Задивились в забуті очі,
без яких колись не могли...
І мовчали, як тої ночі,
де щасливі колись були...