Я Укра на!

Ирина Гребельная 2
Ношу намисто із крові,
Лиш думи помсти в голові,
Пробачень більше я не маю,
Я думи відплатою плекаю!

Я гину в океані трупів,
Ворожих криків,глюків!
Моє намисто із крові,
В ній захлинуться вороги!