Весна

Ириша65
Весняна вже зайшла денниця,
Сьогодні  щось мені не спиться,
Сиджу біля вікна та вишиваю,
Весняночку  веселую  співаю.
Там візерунок  із калини  розквітає,
Як  діамантами   на сонечку  засяє,
А за вікном  птахи вже  бешкетують,
Та барвами Весна  навколо все малює
І  ніжні перші квіти нам дарує.
Повітря свіже, вітерець  гуляє,
Весна, все оживає, розквітає.