Туган ягым

Наиль Камалеев
Тупли авылым, туган ягым,
туганнарым-анда минем.
Туган якка очып кайтам,
язгы кошлар, кайткан кебек.

Кунел, тарта анда мине,
кеч бира, туган жирем.
Ул жирлярдя аби-бабай,
мангелекта йоклап ята.

Туган якны сез онытмагыз,
кайтып кунелегезне, бастырыгыз.
Анда безнен якын кешеларебез,
хам, мангелек йортыбыз да, анда булыр.