А. Р

Рэйнни
                А.Р.
Тримайся, дівчинко, ти сильна
і хоч нещадно важко без його обіймів,-
Ти вистоїш. Ти мусиш. Бо за двох тепер.

Тримайся, дівчинко, в тобі вся пам'ять
того щасливого минулого, що серце ранить.
Він поруч. Просто вже життя як сон, в якому він
 для тебе -найкраще із джерел.