Corrupt Negative Etata Isavel

Леонид Ледата
 
BRIEFCASES DISAPPEARING
DOC->OU MENT AE DISAPPERING
JDJDJBUILDING REVENGEFUL
FINES WITHOUT ANY JUSTIFICATION
COMMENTS ABOUT STYLE OF TEXT
CAPRISIONERS
FINES BE CUZ BE A GOAT KAKADEMICAL DOC

JDJDJBUILDING THREATHNES

ISAVEL SORE LOOSERS AND HYSTERICAL CAPRISIONERS

ISAVEL NULL TO VANISH