Знайда-друг

Сотова Елена
– Привіт, малюк! Ти, песик, чий?
– Нічий... Та можу буть твоїм...
– Дай лапу, малюче', пішли...
  Я подарую тобі дім.
– Чи зможу я біду забути,
  байдужості, повз мене, рух?
– Зі мной безбідно будеш жити...
  В мене, на ЦЕ, достатньо рук!
– Я добрим другом можу бути...
– Повір, мені потрібен друг!
– Я буду ТАК тебе любити!!! -
  Пес руку подану лизнув.

       ( 24.04.2024г.)