На вулицi жара

Геннадий Сивак
На  вулиці  жара,
Немов  ота пустеля,
Така прийшла пора,
Гаряча  в хаті   стеля.

Біжить за роком рік,
Міняється Планета,
Посилюється тиск,
   Як пережити літо…

Як витримати нам,
Ці іспити Юдолі,
Навкруг такий бедлам,
Та непрості в нас ролі…

На  вулиці жара,
Скажу точніше спека
І  каже  дітвора,
Від неї   - небезпека.



Автор  Геннадій  Сівак.

25 квітня  2024 року.